Tiparet dhe aktivitete

Tipare dhe aKTIVITETE

Personeli ynë është i trajnuar për të qenë bashkëpunëtori dhe shoqëruesi juaj gjatë gjithë qëndrimit në Hotel Green.  Dimë t’ju përshtatemi nevojave të klientëve tanë, ndaj dhe iu ofrojmë një sërë shërbimesh praktike dhe lehtësuese. Shërbimet tona në Hotel Green kënaqin kërkesat si të atyre që udhëtojnë për arsye pune, ashtu edhe të turistëve.

Me interes janë sallat e konferencave të kompletuara me internet të shpejtësisë së lartë, fotokopje dhe printer. Informacion 24 orë. Personel i gatshëm në shërbimin tuaj.

Lavanteri shtatë ditë në javë. Parking i sigurt dhe falas.
Personeli ynë është i trajnuar për të qenë bashkëpunëtori juaj gjatë gjithë qëndrimit tuaj në Hotel Green.

Gjithmonë të gatshëm t’ju asistojnë në  rezervimin e një tavolinë për dreka ose darka.Organizime turistike,  informacione të ndryshme për kryeqytetin tonë dhe si mund të lëvizim në të etj.
Vizita Turistike

    Hotel Green ju rekomandon!

  • Galeria Kombetare e arteve
  • Muzeu Historik Kombetar
  • Muzeu Arkeologjik
  • Teatri i Operas dhe Baletit
  • Xhamia e Ethem Beut
  • Pallati i Kultures
  • Biblioteka Kombetare
  • Universiteti i Tiranes
  • Parlamenti
  • Parku Kombetar i Tiranes