Sherbimet e hotelit

Shërbimet e Hotelit

Ne dimë t’ju përshtatemi nevojave të klientëve tanë, ndaj dhe iu ofrojmë një sërë shërbimesh praktike dhe lehtësuese.

 • Recepsion 24 orë
 • Sistemi i ngrohje-ftohjes hidronik
 • Bar Restaurant
 • Dasma, ditëlindje, koktail
 • Dreka ceremoniale
 • Shërbim Kateringu
 • Shërbim dhome
 • Mëngjes i përfshirë
 • Vaskë me hidromasazh
 • Depozitim valixhesh
 • Lavanteri
 • Shërbim Taksi i Personalizuar
 • Shërbim i Shpejtë Interneti
 • Personel i gatshëm në detyrë
 • Kasafortë në reception
 • Fotokopje
 • Tel/Fax
 • Shërbim Postar
 • Parking falas dhe i sigurt
 • Roje sigurie
 • Pranohen Pagesa me Karta Krediti
 • Shkëmbim Valutor
 • Personel Poliglot
 • Transport Aeroportual me pagesë
 • Tualet dhe Dush
 • Minibar
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Tharëse Flokësh
 • TV kolor satelitor
 • Wi-fi free

Personeli ynë është i trajnuar për të qenë bashkëpunëtori juaj, gjatë gjithë qëndrimit tuaj në hotel. Gjithmonë të gatshëm t’ju asistojnë në rezervimin e një tavoline. Për të organizuar guida turistike, informacione të ndryshme për kryeqytetin tonë dhe si mund të lëvizim në të, etj.