Dasmat

Dasma në hotel Green

Cdo ngjarje e mbajtur në një nga sallat tona është e paharrueshme. Duke qenë të vetëdijshëm se sa e rëndësishme është që gjithçka të jetë siç ju e keni ëndërruar . Stafi është bashkëpunëtori juaj më i shkëlqyer, duke e shndërruar gjithçka në realitet.

Shërbimi tepër i ngrohtë i stafit tonë do  ju bëjë të ndiheni më të sigurtë dhe të qetë, që gjithçka,  të jetë përgatitur ashtu siç ju e keni ëndërruar.

 Atmosfera e këndshme dhe menuja mjaft e pasur e sugjeruar nga shefi ynë i kuzhinës.

Në hotelin tonë organizojmë gjithashtu: kokteje, dreka ceremoniale, ditëlindje, katering, etj.