Salla e mbledhjeve

Hotel Green disponon 2 salla mbledhjesh.

Hoteli  ka  në dispozicion dy dhoma: një sallë me kapacitet 50 -60 persona dhe një  sallë tjetër me kapacitet 20 persona.
Cdo ngjarje e mbajtur në një nga sallat tona premton të jetë e paharrueshme.
Hotel Green është në gjëndje të garantojë suksesin e çdo takimi biznesi ose social falë eksperiencës shume vjeçare dhe personelit të mirë- trajnuar .

Tek ne organizohen që nga takime biznesi deri në konferenca shtypi me mediat, pa pasur nevojë të përkujdesesh as për detajet më të vogla organizative .
Personeli i specializuar i Hotel Green është i përgatitur, dhe është në gjëndje të kënaqë çdo kërkesë të klientit. Të organizojë në mënyrë  përfekte një konferencë të suksesshme për ju dhe bashkëpunëtorët tuaj.

Parimi ynë gjithmonë ka qenë të krijojmë një ambient ideal duke përmbushur të gjitha nevojat që klientët tanë mund të kenë dhe duke u përkujdesur në detajet më të vogla me qëllim që të arrijmë objektivat e marra përsipër.